Ervaringen

Klanten over Lex

"Na een lange tijd van te weinig sporten ben ik afgelopen september 1-1 gaan trainen met PT Lex Sens. Mijn doelstelling was fitter, sterker en slanker worden. In combinatie met de voedingsadviezen die ik van Lex kreeg wist ik in een tijdsbestek van ca. 3 maanden ca. 6 kg gewicht te verliezen en sterker te worden waardoor ik minder rug- en knieklachten had. Lex wist mij door spannende en moeilijke momenten heen te helpen, waardoor ik mijn grenzen kon verleggen en sterker kon worden. Ik kijk uit naar de groepstrainingen die ik vanaf januari met Lex ga doen. Op naar mijn volgende doel;-)"
Gyselle Klessens
"Met Lex trainen betekent op ongedwongen wijze gemotiveerd worden om gezonder met je lichaam om te gaan. Hij geeft het goede voorbeeld en stelt haalbare doelen voor, die passen bij de leefstijl van zijn cliënt. Topper! 7 kilo eraf in 8 weken"
Tjeerd Korse
"Lex Sens: een serieuze, enthousiaste en gemotiveerde Personal Trainer. Hij is eerlijk over het resultaat dat kan worden bereikt, maar haalt alles uit de kast om dat wat hij in je ziet eruit te halen. Hij houdt niet van klagende klanten, maar het is nooit moeilijk om opgewekt te zijn in de buurt van deze Personal Trainer. I’ll be back!"
Anouchka van Miltenburg


"Na drie maanden met Lex trainen zijn mijn rugklachten aanzienlijk minder. Ik heb vertrouwen in mijn lichaam en ben krachtiger dan voorheen. Lex is een trainer en coach die kennis van zaken heeft. Hij maakt trainingssessies op maat en geeft begeleiding op het gebied van voeding. Hij staat 24/7 voor je klaar, zodat jij jouw doel kunt behalen. Daarnaast luistert Lex en voldoet hij aan jouw behoeften zonder het doel uit oog te verliezen. Dit doet hij op een respectvolle wijze. Hij heeft mensenkennis en weet hoe hij jou het beste kan benaderen en past zijn communicatiestijl daar op aan. Door te vertrouwen op Lex en het proces kan ik beter functioneren en heb ik meer kwaliteit van leven en daar ben ik hem zeer dankbaar voor."
Lizz Weijenburg


"De trainingen van Lex vormen een vast onderdeel van mijn wekelijkse sport activiteiten. Ik ga er met plezier naar toe omdat de training van Lex gebaseerd is op ‘sterker’ worden en op controle en verbetering van bewegingen die je in je dagelijks leven (vaak onbewust) nodig hebt. Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik probleemloos zwaar kan tillen, intensief kan tuinieren, kilometers kan wandelen en in mijn dagelijks leven geen last heb van fysieke belemmeringen. De training is plezierig omdat Lex een toegewijd trainer is met uitermate veel kennis van zaken. Bovendien zorgt hij ervoor dat je veilig traint. Je gaat pas naar een volgend niveau wanneer je basis goed is. Daarnaast is Lex prettig in de omgang, altijd op tijd en legt hij prima uit waarom je bepaalde oefeningen moet doen. Tijdens de training hangt er een goede sfeer, waarin je je volledig kunt concentreren op de gestelde doelen."

Wil IJpelaar
"Sinds 1 jaar train ik met Lex. Terwijl ik al jaren zelf, soms met hulp van de fysiotherapeut, trainde, bleef ik veel klachten houden. Voornamelijk een instabiel bekken en vooral veel last van uitstralingspijn naar de benen. Vooral ’s nachts maar ook was 20 minuten pijnvrij lopen wel mijn max. Al na zo’n 4 weken merkte ik verbetering. Mijn doel was een fitte oma zijn en dat is me gelukt! Verre wandelingen, een toren beklimmen of een kasteel bezichtigen, het lukt gewoon! Heerlijk! Ik ga zelfs met m’n kleindochter in het grote klimtoestel bij indoor kinderspeeltuin Monkey Town. De trainingen met Lex zijn leuk en gezellig. Daarnaast train ik zelf nog 1 à 2 x per week met een programma van Lex. Wanneer het even wat minder gaat, fysiek of mentaal, wordt de training meteen aangepast. Ik doe nooit te veel maar ook nooit te weinig. Dit had ik jaren eerder moeten doen!"

Ans Duijghuisen
"Met Lex Sens als personal trainer en lifestylecoach heb ik heel veel bereikt qua krachttoename, flexibiliteit en verlies van overgewicht. Zijn vakkundigheid, zijn aangename en effectieve manier van motiveren, en zijn prettige persoonlijkheid maken de sessies met hem plezierig en stimulerend. Lex heeft een uitstekende methode ontwikkeld om fysieke en lifestyle verbeteringen te bereiken. Hij heeft aandacht voor en speelt perfect in op de specifieke behoeften van zijn klanten, ook voor ouderen. Zijn coaching blijft leuk en afwisselend. Lex Sens was de beste investering in mijn gezondheid en een vitale toekomst."
Martin IJpelaar
"Naast mijn teamsport was ik op zoek naar een sportieve uitdaging puur en alleen voor mezelf. Lex bood mij die uitdaging en doet dat na 3 jaar nog steeds wekelijks. Zijn enthousiasme en leergierigheid zorgt er niet alleen voor dat hij een steeds betere, completere personal trainer wordt, maar dat ook ik elke week nog vooruitgang boek. Het is hard werken tijdens een sessie met Lex, maar je krijgt er een ontzettende boost van. Na een paar weken had ik al het gevoel dat ik de hele wereld aan kon, zo sterk en fit voelde ik me. Daar profiteer ik zowel tijdens het volleyballen als in het dagelijks leven van. Lex is een professional, die staat voor zijn aanpak, maar bovenal een vriendelijke persoonlijkheid die je altijd zal stimuleren en helpen om het beste uit jezelf te halen. De enige eis is dat je zelf gemotiveerd bent (en zelfs daar helpt hij je bij als het eens nodig is), maar dat lijkt me vanzelfsprekend!"
Lieke Lataster-Hanegraaf
"Na een operatieve ingreep voor patella luxatie bleek ik in een vergevorderde staat secundaire artrose aan mijn rechterknie te hebben. Toen ik eind 2015 met PT bij Lex Sens begon, kwam ik niet verder dan 1 pijnlijke bodyweight squat. Ruim 3 jaar later ben ik volledig pijnvrij en squat ik bodyweight+ (90kg). In 2012 waarschuwde de orthopedisch chirurg me ervoor dat een zware, chronische belasting van mijn rechterknie me uiteindelijk in een rolstoel zou doen belanden. Zeven jaar later blijkt dat meer beweging, toegenomen spierkracht, gecontroleerde belasting en een sterke mindset me pas echt uit de rolstoel hebben gehouden. Lex is de drijvende kracht geweest op al deze vlakken"
Arno Diepeveen:
"De afgelopen jaren heb ik Lex leren kennen als een serieuze en gedreven Personal Trainer met een hart voor zijn eigen onderneming en oog voor zijn klant. Lex is enthousiast, motiveert zijn klanten en werkt doelgericht. Jouw eigen doelen worden getrotseerd met een training die een flinke dosis uitdaging kent. Een trainingsplan van Lex is goed gefundeerd en kent veel variatie. Training en coaching kunnen gericht zijn op diverse facetten en/of een combinatie ervan. Te denken valt aan kracht- en conditietraining, maar ook aan mobiliteitstraining, alsook coaching in het kader van voedingsadviezen. Zijn methode werk! It gives you energy!"
Nielske de Raad
"Ik train nu 3 maanden bij Lex. Ik moest weer terug komen na een revalidatie van een kunstknie plaatsing. Zelf was ik het vertrouwen in mijn lijf kwijt. Vanaf dag 1, is het Lex gelukt om mij weer aan de gang te krijgen. Weer grip op mijn eten, al 12 kg kwijt. Het plezier in het sporten terug gekregen. Nu zin om samen door te gaan."
Monique van Haaren
"Het is al enige jaren geleden dat ik mijn eerste training had bij Lex en ik train er nog altijd met heel veel plezier. Lex is iemand die continu zoekt naar verbeteringen. Niet alleen verbetering in de (fysieke) gezondheid van de klanten die hij traint en coacht, maar ook bij zichzelf. Hij doet dit op een enthousiaste manier en past zijn coaching technieken makkelijk aan, afhankelijk van de personen die hij coacht en van de doelen die worden gesteld. Zo heeft hij heeft een succesvolle methode ontwikkeld die een aantal facetten van een gezond leven aanpakt. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik nu gezonder leef en veel fitter ben. Ik merk dit bij het sporten, maar ook in het dagelijkse leven. Drukke levens zorgen er vaak voor dat goede voornemens als vaker sporten en gezonder eten heel snel worden vergeten. Dit was voor mij ook het geval. Maar met Lex heb ik de juiste levensstijl en “mijn stok achter de deur” gevonden!"
Natasja Brouns
"Lex! We zijn nu alweer meer dan een jaar onderweg. Samen al mooie resultaten geboekt. Mijn rug was in zo'n slechte conditie dat we deze vanaf scratch weer sterker moesten maken. Dat ging met vallen en opstaan, maar jij wist me elke keer weer te motiveren om door te gaan. Met als resultaat dat ik nu weer zo beetje alles kan met mijn rug en topfit ben. Heel veel dank! Zie je snel weer in de gym."
Victor Vilé

Enthousiast geworden?

Vraag snel een gratis proefles aan!

Download GRATIS het E-boek van lex sens