Over ons

Sensfit

Wil jij weten wat er na een tijdje gebeurt als je start met SensFit onder begeleiding van een personal trainer? Stel je voor dat je na een aantal weken trainen al verandering gaat zien en voelen in je lichaam, dat je meer energie en kracht krijgt. Dat je al snel nieuwe kleding moet gaan kopen en je vrienden vragen wat je aan het doen bent. Dit kun je alleen bereiken bij iemand met veel ervaring, een effectief plan, iemand die luistert naar jouw wensen en veel klanten heeft met succesverhalen

Lex Sens
Lex heeft altijd al een passie gehad voor sport en het trainen van mensen. Vroeger deed hij veel aan atletiek en daarna aan krachttraining om zijn lichaam en prestaties te verbeteren. Na het afronden van zijn studie HBO personeel en arbeid, waar hij toch vooral geïnteresseerd was in het deel opleiden en ontwikkelen van medewerkers heeft hij een korte periode gewerkt als recruiter en medewerker op een HR-afdeling, waar hij een pinkblessure aan over heeft gehouden van het constante tikken op de CTRL-toets voor kopiëren en plakken. Het was toch echt tijd om een toekomst op te bouwen in iets wat hij echt leuk vond. Hij is op aanraden van een vriend, naast zijn werk een studie gaan volgen gericht op personal training, want dat was iets wat hij echt leuk vond en naast zijn werk al vele vrienden en kennissen mee had geholpen. Toen hij was geslaagd heeft hij meteen ontslag genomen en is hij gaan solliciteren om als instructeur/trainer aan de slag te gaan in een sportschool. Hij mocht meteen als personal trainer beginnen in dienst van een sportschool en als hij dan 1,5 jaar had gewerkt, dan mocht hij een switch maken naar zelfstandig personal trainer binnen de sportschool. Na anderhalf jaar lang leven op “water en brood” mocht hij als zelfstandige beginnen en daar heeft hij nooit spijt van gehad.

Klanten over ons

Ons Team

Als personal trainer die jou al zijn aandacht geeft of als coach tijdens een SensFIt workout. Lex zorgt ervoor dat jij je doelen gaat bereiken! 

Lex Sens

Eigenaar, Sensfit.nl

Voor al je vragen omtrent contracten en facturen

Judith Nijssen

Administratie, Sensfit.nl

Enthousiast geworden?

Neem contact op en plan van een proefles!

Download GRATIS het E-boek van lex sens