Gratis proefles

Vraag hem snel aan!

Gratis proefles

Vraag vrijblijvend een gratis proefles aan.

De proefles bestaat uit de volgend onderdelen
✓ Bespreken van jouw doelen
✓ Spieractivatie analyse
✓ Beweging analyse
✓ Bespreken uitkomst van de analyses
✓ Afspraken vervolg

Bespreken van jouw doelen
Het belangrijkste deel van de proefles is het bepalen van jouw gewenste doelen. Daarbij is het belangrijk dat ik op de hoogte wordt gebracht van jouw sport- en blessuregeschiedenis.

Spieractivatie analyse
Door levensstijl en/of gewoontes kan het zijn dat sommige spieren minder goed hun werk doen waardoor je last krijgen van pijn in het lichaam. Door blessures, verkeerde houding en bewegingen kunnen compensatiepatronen ontstaan. 

Als spieren niet goed hun werk doen, zullen andere spieren de functie proberen over te nemen en zo ontstaat het compensatiepatroon. Tijdens de spieractivatie analyse test ik waar deze patronen zich bevinden.

Beweging analyse
Het lichaam beweegt in bepaalde bewegingspatronen die in het dagelijks leven of in sport veelvuldig voorkomen. Ik ga kijken of jij deze patronen beheerst of dat er aan gewerkt moet worden. Wanneer de juiste beweging niet wordt beheerst, dan is er vaak ook sprake van een
compensatiepatroon in de spieren.

Vrijblijvend gesprek
Tijdens dit gesprek bespreek ik met jou de uitkomst van de proeftraining/analyse. Ik zal je advies geven over hoe jij het beste jouw doelen kan behalen en wat in mijn opinie noodzakelijk is om te verbeteren.
Ben je er klaar voor? Boek dan nu je vrijblijvende proefles.

Nog niet overtuigd, neem dan gerust contact met me op via de mail of telefoon.

Gratis proefles aanvragen

Vraag vrijblijvend een gratis proefles aan en laat je coachen door Lex.

Download GRATIS het E-boek van lex sens