Visie

De SensFit trainingsmethode is ontstaan door Lex zijn jarenlange ervaring in het trainen van mensen en het bestuderen van verschillende trainingsmethoden. Het ultieme systeem is volgens Lex Sens gericht op mensen sterker, energieker en mobieler maken. Bij elke manier van trainen worden bepaalde punten verbeterd en andere weer deels verwaarloosd. Door je niet te richten op het hele pakket doe je jezelf te kort zul je minder progressie maken. Wanneer je gaat kijken naar gerichte trainingsdoelen van mensen komen de volgende punten naar boven.

• Meer energie
• Soepeler bewegen
• Sterker worden
• Verliezen van vet
• Ontwikkelen van spiermassa

Wanneer mensen een tekort aan energie ervaren, verminderd dat de kwaliteit van leven.
Naast slechte voeding komt dit vaak door zwakke spieren of een slechte cardiovasculaire(cardio) conditie. Wanneer je in je training alleen focus legt op sterker worden, maar niet je cardio traint, dan kun je nog steeds een tekort aan energie hebben.

Veel mensen kunnen niet bewegen zoals ze zelf zouden willen bewegen. Dit heeft veel te maken met onze levensstijl. Wanneer mensen veel zitten en weinig bewegen dan worden we stijver naarmate we ouder worden. SensFit zorgt ervoor dat je weer kan bewegen zoals jij dat wilt en brengt je weer terug naar een niveau dat past bij jouw leeftijd en levensstijl. Sterke spieren zijn net zo belangrijk als een goede conditie om je fit te voelen. Je kunt niet alleen wegkomen met alleen hardlopen of fietsen om zo je lichamelijke conditie op pijl te houden. Dat is over het algemeen alleen nuttig om je cardio op pijl te houden.

Progressieve krachttraining is het antwoord om je spieren en botten een leven lang sterk te houden. Met SensFit houdt deze progressieve krachttraining in dat oefeningen afgestemd worden op jouw niveau en volgt er een ander niveaus wanneer je sterker wordt. Kortom; een blijvende uitdaging. Naast betere prestaties verbrandt je tijdens een SensFit workout ook veel calorieën. Dit in combinatie met de juiste voeding brengt je dichterbij jouw ideale gewicht. Door het krachttraining element in de workout worden je spieren niet alleen sterker, maar krijgen ze ook meer vorm waardoor je lichaam er atletischer uit gaat zien.

Enthousiast geworden?

Vraag snel een gratis proefles aan!

Download GRATIS het E-boek van lex sens