Personal Training

Dit is de 1 op 1 variant van SensFit. Absoluut de beste keuze als je persoonlijk begeleid wil worden door Lex Sens zelf. De trainingen volgen hetzelfde unieke level systeem als de groepstrainingen alleen Lex kan nu als een scherpschutter inzoomen op jouw zwakke schakels en deze snel sterker maken zodat jij sneller je doelen kan bereiken.

Stok achter de deur
Een groot voordeel van 1 op 1 training is de stok achter de deur, zodat je elke week weer komt trainen en zo regelmaat kan houden. Dit is een van de geheimen voor goede resultaten. Het is makkelijk om op de bank te blijven zitten wanneer je alleen traint en geen zin hebt om te trainen, maar je hebt nu een afspraak staan met iemand die je verwacht op jouw vaste uur om te werken aan jouw doelen. Deze commitment kan nog meer worden versterkt als je samen bij Lex traint met een vriend of partner. Samen sta je sterker en je kunt elkaar ook nog eens ondersteunen wanneer je thuis bent om jullie dieet gezonder te maken en elkaar motiveren om te gaan trainen wanneer je in een dipje zit.

Voedingsadvies
Naast de juiste training is voeding een zeer belangrijk aspect voor mooie resultaten. Goede voeding zorgt onder andere voor meer energie, vetverlies en spieren en helpt bij het verlagen van je bloeddruk, stress en zorgt voor een betere nachtrust. Slechte voeding is een van de hoofdoorzaken van overgewicht en ziekten aan hart- en bloedvaten. Men zegt wel eens dat bepaalde ziekten en ongemakken in de familie zitten en dat klopt ook tot op zekere hoogte, maar slechte gewoontes en voeding zitten ook in de familie en deze “kennis” wordt ook overgedragen van generatie op generatie. Lex deelt zijn uitgebreide kennis over voeding met jou om ervoor te zorgen dat jij je fitter gaat voelen en er beter uit gaat zien. Kijk eens bij de resultaten van zijn klanten om te zien wat mogelijk is.

SensFit app
Tegenwoordig kun je niet meer om technologie heen. Zo heeft SensFit voor onze klanten een geavanceerde app om o.a. je trainingsprogressie en voeding in bij te houden. Naast regelmatig trainen is je progressie bijhouden weer een van die geheimen die het mogelijk maakt om snel vooruitgang te boeken. Als je precies weet welke oefeningen je de laatste workout hebt gedaan en hoeveel herhalingen, dan weet je ook wat je moet doen om dit te verbeteren. Dit geeft een duidelijke doel aan je trainingen en is een belangrijk onderdeel van het SensFit level-systeem. Over het algemeen trainen mensen 1 a 2 keer per week met Lex en nog 1 of 2 keer per week zelf. Er staat in de app een trainingsschema voor je klaar, zodat je ook weet wat je moet doen als je alléén aan het trainen bent. De oefeningen worden gepresenteerd met animaties en foto’s, zodat je kan zien hoe je de oefeningen moet uitvoeren voor maximale effectiviteit. Het bijhouden van een voedingslog kan je helpen om te kijken waar je verbeteringen kan aanbrengen in je dieet. Veel mensen die overgewicht hebben krijgen meer calorieën binnen dan ze denken en door de app kun je zien hoeveel je nu echt binnen krijgt en hier direct actie op ondernemen. Zelfs “gezonde” voeding kan je zwaarder maken, zolang je er maar genoeg van eet. Het gaat dus niet alleen om de kwaliteit van je voeding, maar ook om de kwantiteit.

Naast training en voeding kunnen we ook je vooruitgang bijhouden op gebied van je gewicht, vetpercentage, omtrek van ledematen en nog veel meer handige statistieken. Naast deze handige functies is er nog een belangrijk aspect aan de app en dat is de inzage in Lex zijn agenda, waardoor je jouw workout met Lex kan plannen wanneer jou dat uitkomt. Je hoeft niet eens te bellen of te appen, maar gewoon een beschikbare tijd kiezen.

Alles op een rij

  • SensFit personal training is de beste keuze als je niet in een groep wilt trainen, maar persoonlijk begeleid wil worden.
  • SensFit personal training geeft het beste resultaat, aangezien Lex op jouw zwakke schakels kan inzoomen en deze snel met jouw sterker kan maken.
  • Met de SensFit personal training app kun je jouw training en voeding bijhouden voor het beste resultaat, hiernaast is het ook een agenda om je trainingen met Lex te plannen.
  • Lex is jouw stok achter de deur, waardoor je vaker en beter gaat trainen.
  • Het is ook mogelijk om met een vriend of partner bij Lex te trainen

Enthousiast geworden?

Vraag snel een gratis proefles aan!

Download GRATIS het E-boek van lex sens